سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تأکید کرد که قطع یا محدودسازی اینترنت در کشور اقدام دائمی نیست و تصمیم‌ها در این حوزه با در نظر گرفتن امنیت، معیشت و سلامت شهروندان اتخاذ می‌شوند.

اینترنت و زندگی بیش از ۱۰ میلیون نفر

هاشمی با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور گفت:

«برآوردها نشان می‌دهد بیش از ۱۰ میلیون نفر به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر فضای ارتباطات قرار دارند و زندگی و معیشت آنها با وضعیت اینترنت گره خورده است.»

تعادل بین اعتراضات و کسب‌وکارها

وزیر ارتباطات افزود که مردم حق دارند مطالبات و اعتراضات خود را مطرح کنند، اما همزمان نگرانی‌ها درباره آسیب به کسب‌وکارها در صورت اختلال یا قطع اینترنت کاملاً قابل فهم است.

او تأکید کرد که:

«بحث قطع یا محدودسازی اینترنت، یک اقدام مطلق و همیشگی نیست بلکه تابع شرایط خاص است.»

تصمیم‌گیری با در نظر گرفتن همه جوانب

سیدستار هاشمی توضیح داد که تصمیم‌ها در حوزه اینترنت با در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی، اقتصادی و حفظ جان شهروندان اتخاذ می‌شوند. این رویکرد نشان‌دهنده تلاش برای تعادل میان امنیت کشور و رفاه مردم است.

مشاهده اظهارات وزیر

در ویدیوی منتشرشده، هاشمی جزئیات بیشتری درباره شرایط و معیارهای تصمیم‌گیری در خصوص اینترنت ارائه کرده است.